En perfekt morgon

Godmorgon på er! Hur mår ni? Jag mår så fantastiskt bra idag och jag ska berätta varför. I onsdags kom jag hem från en veckas semester i USA och har jobbar varje dag sen jag kom hem och har inte ens hunnit packa upp väskan än. Men idag är jag ledig och jag kunde verkligen bara sätta mig ner och tänka på hur mycket jag uppskattar min vardag, hur mycket jag uppskattade resan jag var på, helt enkelt hur mycket jag uppskattar livet. Jag har format mitt liv precis som jag vill ha det nu och det känns så bra. Igår pratade jag med min pojkvän sent på natten. Vi har åtta timmars tidsskillnad så för han passar det egentligen bäst att prata nattetid för mig. Igår kunde vi äntligen göra det och det var sååå underbart. Imorse låg jag kvar i sängen tills klockan var halv tolv, sen gick jag upp och gjorde en härlig frukost som jag åt på länge och nu ska jag snart byta om för att åka till stallet och gosa med hästarna. Sen ska jag packa upp min väska och åka till gymmet för ett grymt pass och sen avsluta dagen med fruktsallad eller något annat gott framför en bra serie och imorgon ska jag jobba igen. Hur bra dag?!
Två härliga bilder från Naples
 

Florida

Hej! Har varit tomt här under december men det har varit så mycket att göra att jag inte haft någon energi över. Men nu har jag verkligen fyllt på för vet ni? Jag har varit i Florida en vecka med min pojkvän och hans familj. Det har verkligen gett mig ny energi att få spendera några dagar i värmen med min kärlek. Jag landade den 30e december på kvällen så då var det bara att gå och lägga sig.
 
På nyårsafton spenderade vi dagen på stranden och sen lagade vi mat. Vi gjorde min berömda potatissallad med brieost och grillade. Jag sov både före och efter maten för att orka att vara uppe vid tolvslaget. Jag och min pojkvän vaknade en halvtimme innan tolvslaget. Vi skyndade ner till stan där det var massa folk. Dessutom 27 plusgrader så det var så svettigt. När vi kom ner var det jättemycket folk och det kastades halsband i massa färger från taken av barerna. Någon konstig tradition de måste ha här. När vi tillslut hade tagit oss fram till stället där det skulle räkna ner till tolvslaget räknade han ner 4 minuter(!!!) förtidigt. Så alla ropade gott nytt år då och när det riktiga tolvslaget var. Väldigt konstig. Dessutom var det typ bara en och en halv raket. Förstår ni vilken ofeeling jag hade? Tur att jag vr med min pojkvän i alla fall. Vi gick och la oss vid halv ett igen haha.
 
Dagen efter nyår åkte jag, min pojkvän och hans pappa ut och fiskade. Vi fick mest småfisk men min pojkväns pappa fick en citronhaj. Den var helt sjukt stor och självklart släppte vi tillbaka den igen. Vi såg också en jättefin sköldpadda som jag tyväll inte fick någon bild på. Senare på kvällen gick vi ner och kollade på solnedgången och åt cubanskt på kvällen. Väldigt gott. Jag tog guacamole till förrätt som var magisk. Sen tog de andra Key lime paj till efterrätt som jag smakade på och den var riktigt god faktiskt.
 
Nästa dag tog vi en heldag på stranden. Vi badade och solade i värmen. Det var så otroligt skönt. Fick en sån semesterkänsla på stranden bland palmerna. På kvällen gick vi ut till solnedgången igen och köpte guacamole i ett litet stånd. Det var så mysigt för det fanns massa olika stnd som sålde smothie, frukt och olika smycken. Fanns även en spådam och massa andra uppträdanden. Efter solnedgången gick vi och åt på en fiskrestaurang vid havet. 
 
Nästa dag åkte vi upp till Naples och på vägen besökte vi ett ställe där man kan se alligatorer vilket var väldigt häftigt. På vägen åkte vi förbi mitt favoritställe chipotle också och tog en burito. På kvällen lagade vi mat hemma och såg på den nya Beckfilmen. Supermysig dag. Nästa dag spenderade vi dagen på stranden igen. Det var mycket kallare i Naples men vi hade en mysig dag. På kvällen åkte jag och min pojkvän och fotade på stranden i solndegången och sen åt vi på Outback. 
 
Sen var det dags att åka hem. Mitt flyg blev försenat så istället för att åka klockan 14.00 åkte jag 22.00 så jag fick en hel dag till i Miami som gick till att shoppa och äta. Nu är jag hemma och har jobbat en dag. Saknar redan min pojkvän men det har verkligen varit en fantastisk resa.