Mina resultat av yogan

Jag började med yoga för två årsedan och det är något av det bästa jag har gjort. Jag har fått så mycket fina resultat av det. Tidigare satt jag mycket ner när jag pluggade och fick ofta ont i axlar och rygg. Det hände även om jag åkte långa sträckor men det har HELT försvunnit nu. Yogan har gjort att jag inte får ont längre. Jag har också lärt mig lätta och effektiva övningar som jag kan använda om jag skulle känna mig stel i vardagen. Det gör att verkligen allt i vardagen känns lättare. 

En annan fantastisk effekt är att jag känner mig mer lugn och harmonisk i sinnet. Det är så härligt att få slappna av och rensa ut jobbiga spänningar. Tror det är otroligt nyttigt att verkligen känna in koppen och släppa på onödiga spänningar.

En annan sak jag gillar med yoga är att det är så varierat. Det är en blandning mellan styrka, rörlighet och det mentala. Alla bitarna gör att du lär känna din kropp på ett väldigt bra sätt och rör på varje led och muskel du har. Detta leder till så många positiva effekter på hälsan, både fysiskt och psykiskt. Jag tror verkligen att alla skulle tycka om yoga. Så alla ni som kommenterat att ni är sugna på att testa yoga GÖR DET!! Ni kommer märka skillnad direkt!
Goals!!Kommentarer
Postat av: Sandra

Hur ofta går du på yoga?

Svar: Jag går på pass så ofta jag kan men kör hemma varje dag mellan 20 min till 60 min. Är dock väldigt skönt att gå på pass och ha någon som pressar en och rättar till små detaljer :)
fitnessbymalin.blogg.se

2015-11-05 @ 21:28:29
URL: http://NovaRomana.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback