Laddar för resan

Något jag verkligen älskar att lyssna är poddcasts. Jag önskar verkligen att det hade funnits när man var lite yngre. Det är så härligt att lyssna på folk som är äldre och har klocka råd att komma med, eller underhållande människor, eller människor som har upplevt mycket, eller människor med intressanta åsikter. Jag har ju en väldigt lång flygresa framför mig och då är det bästa som finns att lyssna på poddcasts. En timma går liksom hur fort som helst. Här är några av mina favoriter och några som jag hartänkt lyssna på.
 
Behöver jag säga mer än att dessa två är mina favoriter. Så kloka och fina tjejer. Det är supertråkigt att dom har slutat men jag kan lyssna på deras avsnitt om och om igen. De har verkligen lyckats skapa en så härlig stämning i sin podd. Fantastiskt jobbat och hoppas att ni tar upp det igen någon gång!!
 
Zara och Noel gör verkligen ett jättebra jobb med sin poddcast. Jag har skrattat så mycket och inspirerats av många bra och nytänkande åsikter. Riktigt värd att lyssna på.
 
En lite mer seriös men väldigt inspirerande poddcast. Jag gillar verkligen att det är långa avsnitt och att det ställs intressanta frågot. Här har jag många olyssnade poddar som jag tänker lyssna på på planet.
 
En ny podd som jag upptäckte för att Michaela Forni var med i en. Den heter "Känd från internet och har många spännande gäster. Ska bli intressant att se vad den kan bjuda på!
 
Vilka är era favoritpoddcasts? Har ni några tips?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback