Texas

Framme i Texas och det har varit spöregn hela morgonen men nu är det riktigt fint igen. Jag är lite jetlagad så vi får se vad vi hittar på ikväll. Vi ska nog bara laga någon god mat och se någon mysig film. Jag åt chipotle när jag kom fram igår. Det är verkligen något av det bästa jag vet. Det är typ tacos och det är verkligen så himla gott. Ni lär få se det här inom de närmsta dagarna. Nu ska jag se en dokumentär om Taylor Swifts karriär. Hörs sen!

Mot USA
Kaffepaus

Håller på att packa förfullt och känns som det aldrig kommer att få plats. Det värsta är att jag vet att det kommer sluta med att man nästan bara går i myskläder ändå så hälften kommer inte att användas. Men ska ju ändå vara borta i tre veckor så man vill ju ändå ha alternativ. Hopplöst att packa. 

Just nu sitter jag med min kaffe och vilar lite. Ska snart åka och handla lite inför resan. Tänkte göra tonfiskpasta med rödlök, paprika och massa andra grönsaker och ta med mig. Jag hatar att vara hungrig och inte kunna äta. Vi åker hemmifrån innan fem imorgon så behöver göra frukost att ta med också. Nu får jag ta och skynda mig så jag hinner till yogan sen.