vintertider på ingång

Vet ni att 1 oktober till 1 januari är min absoluta favoritperiod på året. Den är verkligen så vacker och så mysig. Jag och min pojkvän satt på starbucks igår och pratade om hur otroligt mysig perioden fram till jul är. Göteborg är verkligen Sveriges julstad. Posthotellet är inslaget som ett paket med ett rött band runt hela byggnaden, det är julbelysning i hela göteborg, det doftar brända mandlar överalt och såklart jul på Liseberg.
 
Jag längtar verkligen efter att gå men en vinter take away mugg från Espressohus med cappuccino i och vandra runt och bara andas in jul och vinterkänslan. Jag tycker det är så roligt att gå och titta efter presenter till sina nära och kära och verkligen känna att detta kommer denna personen bli riktigt glad över. Jag älskar hur alla butiker har julpyntat upp till taket och hur alla caféer har börjat sälja juldrycker med smak av kardemumma och kanel.
 
Jag älskar att gå och titta på vintermodet och hitta plagg som man kan önska sig eller bli inspirerad att använda sina plagg på ett nytt sätt. Jag älskar att gå på stan och inspireras hur alla klär sig snyggt i sina vinterkappor eller kryper in i sin mysiga vinterjacka.
 
Jag älskar hur mörkret lägger sig och stan får lysas upp av ljus. Det infinner sig ett lugn och ett härligt brus av alla som går och njuter precis som jag gör. Som kanske har köpt med sig chark hem som det ska äta antingen själva, eller med dågon de håller kär. Att känna att det är okej att sätta på en kopp te, svepa in sig i en filt och se på sin favorit serie. Att veta att snart är det dags för julledigt eller extra mycket pengar in. Hur kan man annat än älska denna tiden?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback