Redken

Alltid när jag åker till USA brukar jag köpa på mig mina hårprodukter som är betydligt billigare här än vad de är hemma. De nedan fick jag för 600 kr och jag kollade på Lyko vad det hade kostat där och då var jag uppe i 1734 kr. En väldig skillnad med andra ord. Man ska bara vara försiktig med att köpa vissa produkter här då EUs lagar inte gäller i USA vilket betyder att vissa ämnen som är tillåtna i USA inte är tillåtna i EU. Redken ska som jag har förstått det inte ha något konstig i sig även om man köper det här.
Redken extream serien.
Det som är speciellt för denna serien är att den innehller samma proteiner som håret. Forskare har kommit fram till att håret kan ta upp proteiner och bygga upp sig på det viset. Jag har fått väldigt bra resultat sen jag började använda detta. Min superduktiga frisör på Quomodo i Göteborg rekomenderade mig att använda detta och det har varkligen gjort susen. Jag varvar detta med marocanoils repair schampo, balsam och inpakning som återfuktar håret och gör det mjukt och avrundar alltid en hårtvätt med Nashis aroganolja.
Redken extreme anti-snap.
Vad dessa prudukter gör är att de bygger upp med proteiner, gör det tåligt för att borsta det och de inehåller dessutom värmeskydd. Perfekt för dig som har lite frissigt hår eller bara vill ha i något som skyddar och återuppbygger håret igen.
 
Redken extreme schampo och balsam.
Detta proppar håret med proteiner och bygger upp det igen. Riktigt bra och luktar gott.
Redken extreme cat.
Detta hjälper håret ännuu lite till att bygga upp sig. Alla redkens produkter innehåler olika proteiner som bygger upp både på utsidan och insidan. Cat stärker håret ytterligare.
 

Kommentarer
Postat av: Caroline Blomberg

Vill verkligen testa den serien!

Svar: Den är jättebra! Speciellt om man har lite skadat hår!
fitnessbymalin.blogg.se

2015-11-09 @ 20:02:16
URL: http://carolineblombergs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback