Mål med träning

När man söker på fitinspo på sociala medier kommer det ofta upp bilder på platta magar, otroligt stort gap mellan låren osv. Detta är målet hos många som går till gymmet. Jag ser ofta citat som "det är du mot dig själv" m.m. och det gör så otroligt ont i mig att se detta. Ni ska veta att jag har också varit där, gått till gymmet för att få bekräftelse och inte för mig själv. Problemet med detta är att du kommer aldrig få bekräftelse som känns tillräcklig. Att främlingar kommenterar på din instagrambild hur snygg du är, vad har det för värde egentligen om du och din kropp inte mår bra?
 
Jag har verkligen kommit till en punkt i mitt liv då jag känner mig så tillfredsställd. Jag har insett att det viktigaste är verkligen mitt eget välmående. Jag älskar min kropp och tycker den är så vacker för jag vet att det ligger en sund livsstil bakom den och att det bor en glad själ i den. Jag jobbar tillsammans med min kropp. Den säger till mig vad den mår bra av och vad den inte mår bra av. Den säger till mig när den behöver vila och när jag kan pressa den ännu hårdare. Den säger till mig vilken mat den mår bra av att få i sig. Genom att lyssna på detta har jag blivit starkare, piggare och energifylld.
 
Något annat som är så viktigt som också verkligen har med detta att göra är att omringa sig med männsikor som bara vill dig väl, stöttar dig och säger till när de ser att du inte mår bra och blir glad för dina framgångar. Som verkligen älskar dig för den du är. Det är också så otroligt viktigt att vara så som man själv vill bli bemött. Var inte avundsjuk på andras framgång utan gläds åt dem så kommer du få det tillbaka också. Om du själv är en god människa kommer du få människor som ger det tillbaka till dig och det är verkligen värt allt.
 
Träning och mat är fantastiskt och det är något som verkligen får mig att må bra, gör mig starkare och ger mig mer energi och det är därför jag håller på med det.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Helt rätt! Hejja!
Jag själv arbetar som fotomodell emellanåt och får höra mycket komplimanger just för jag "är smal" på sociala medier. Jag tycker det är fel att bara ett viss typ att utseende får den uppmärksamheten. Det känns väldigt fel och jag hoppas att det vänder snart. Och att man på agenturer börjar bli mer öppna för alla kroppsformer, bara man är hälsosam!

Svar: Verkligen!! Helt rätt! Jag som konsument skulle bli mer inspirerad och köpsugen om modellerna såg glada och hälsosamma ut. Alltså inte för smala och inte för stora. Det borde finnas agenturer som har någon sorts garanti på att modellerna lever hälsosamt och har bra värden som typ får en märkning som sen syns i reklambladet/affischen eller reklamfilmen. Typ som ekologisk mat haha. Rolig likning men ändå.
fitnessbymalin.blogg.se

2015-11-03 @ 23:14:15
URL: http://linaohlsen.se
Postat av: Sandra

Bra skrivet!!

2015-11-05 @ 21:31:11
URL: http://NovaRomana.shapemeup.se
Postat av: Joanna

Viktigt inlägg och bra skrivet!!

Svar: Tack!! Det är verkligen viktigt!
fitnessbymalin.blogg.se

2015-11-06 @ 17:54:17
URL: http://joannafanny.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback