Julklappstips

Imorgon är det december och det börjar bli hög tid för att köpa julklappar till nära och kära. Jag älskar att köpa julklappar och är faktiskt, om jag får säga det själv, riktigt bra på det. Jag tänkte ge er lite tips nu det närmaste vad man kan köpa till pojkvännen, mamma, pappa, kill eller tjejkompisen och syskonet. Kanske även farmor/mormor och farfar/morfar om det är uppskattat. Jag kommer även skriva ett inlägg som kommer upp imorgon om lite tips på hur man kan tänka rent allmänt när man köper presenter.
 
Idag börjar vi med vad man kan köpa till sin pojkvän. Jag har gjort ett litet collage ovan med lite tips. Pojkvännen är ju faktiskt en väldigt viktig present. Här kan man inte bara köpa något utan här är det viktigt att visa att man känner personen och bryr sig om den och vill göra den glad. Jag brukar köpa två presenter då jag tycker det blir lite roligare, typ en stor och en lite mindre. Förra året fick min pojkvän en övernattning med mig på Gothia towers över nyår och en parfym han gärna ville ha. Sen får man ge presenter utifrån sin ekonomi men också hanns så han inte känner sig pressad om du ger han dyra saker som han inte skulle ha råd att ge dig. Sen handlar aldrig en present om priset utan om baktanken. Övernattningen fick han av mig för att båda våra familjer skulle vara hemma på nyår och vi hade pratat mycket om att vi ville vara själva och hur vi skulle göra och parfymen fick han för att han hade tröttnat på sin gamla.
Har ni några bra förslag på vad man ska ge sin pojkvän?

Första advent

Hej på er! Mamma kom precis in och frågade om jag hade tittat ut och då får jag se att det snöar hur mycket som helst. Så mysigt, och på första advent också. Idag har jag jobbat och det har gått väldigt bra så det är kul. När jag kom hem körde jag lite yoga hemma och sen drack jag glögg med familjen. Nu sitter jag och ser på serier med en kopp te medan snön yr utanför fönstret. Känner att mysigare blir det ju inte. Imorgon ska jag till stallet och kramas med Bria och bäbis. Hörs imorgon!
Härligt men grymt jobbigt pass

I torsdags körde jag ett riktigt mördarpass på gymmet. Det var verkligen riktigt jobbigt men kändes så bra efteråt. Kåm verkligen åt hela kroppen. Är väldigt bra att köra sådana pass om man inte hinner träna så ofta så att man inte bara kör ben eller mage. Mitt pass såg ut såhär:
2 km löpning
10 burpees
15 utfallshopp
10 armhävningar
X3