Ben

Sitter just nu i min motölj helt slut efter dagens benpass. Kör ju alltid mina tuffaste pass på helgerna då det är lite folk och man får ha halt för sig själv. Oroar mig bara lite för täningsvärken som väntar imorgon. Ska ju rida så det kommer nog inte bli speciellt skönt. Får kanske bara bli en lugn uteritt. Ska ju ändå bli fint väder imorgon. Hoppas ni får en trevlig söndagkväll. Hörs imorgon!
 
 

Bria

Jag har under hela mitt liv ridit men varit tvungen att lägga det åt sidan under gymnasiet pga för mycket plugg. Nu tog jag tag i det igen och har hittat en fantastisk häst att rida. Hon heter Bria och är efter Briar. Hon är verkligen en av de finaste hästar jag har ridit. Hon är så välutbildad i dressyr och älskar att arbeta. Är verkligen så häftigt att få rida en riktig dressyrhäst. Livets lycka!
 
 

Lunch i solen

Åt en helt fantastisk lunch med mamma igår. Det blev torskrygg med hummersås och hallon och lakrisglass till efterrätt. Bara en vanlig tisdag lixom ;) Smakade verkligen helt fantastiskt. Vi satt i en supermysig liten bakgård med blommande träd och strålande sol. Nu känns verkligen sommaren nära. Hoppas ni har en bra dag allihopa.