benpass

Körde ett litet benpass på gymmet idag.Är rätt sliten efter all omställning, både tid och miljö. Är supersnuvig så låter mig ändå ta det rätt lugnt. Körde mycket kroppsvikt och fria vikter idag. Fokuserade mycket på att känna in kroppen och mycket teknik. Avslutade passet med mycket stretching. Är så skönt att sträcka ut kroppen efter den långa resan. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige!
 
 

Steakhouse

Igår va vi på ett steakhouse som heter Outback. Det är ett superbra ställe som jag verkligen älskar. Det finns så mycket bra saker att säga om detta steakhouse. Till exempel får man världens godaste bröd som aptitretare. Asså det är verkligen det godaste brödet jag har smakat. Sen så är menyn väldigt rolig. Det finns massa alternativ men något jag brukar beställa är "outback special" som är att du först väljer storleken på din köttbit och hur du vill ha den, sen väljer du två tillbehör som kan vara olika varianter av grönsaker och potatis. Tycker det är så bra med den valmöjligheten så det passar alla. Dessutom är maten där verkligen så god. När dom kommer in med köttet får man skära i det och se så att det är som man vill ha det. Verkligen ett så trevligt ställe!
 
 

Din inre 90 åring

Jag har precis sett en intervju där det var en tjej som berättade om sin utmattningsdebrition/utbrändhet som hon hamnade i som 25 år gammal. Något som jag verkligen tog till mig som jag tror ALLA människor skulle behöva må bra av är en övning hennes psykolog gav henne för att bli frisk. Den handlade om att man skulle föreställa sig själv som en riktigt gammal tant och föreställa sig en bild av de liv man ska se tillbaka på. Vad vill jag ha gjort under mina levnadsår? Vad är det som är viktigt? Vad är det som verkligen kommer att betyda något? Kommer du vara lycklig över att du hoppade över härliga stunder för att istället sitta och plugga hela fredagen? Kommer du vara lycklig över att du väljer att jobba lite extra hårt istället för att komma hem i tid och ta dig tid till din familj? Kommer du vara lyckligare för att du gör slut med din pojkvän för att du inte hinner med skolan eller för att ni bor långt ifrån varandra?
 
Det finns otroligt mycket att reflektera över och jag tror att det är så otroligt nyttigt att göra det vilken dag i livet du än är på. Jag har ett mål som jag verkligen försöker ge utrymme till varje dag och det är att varje dag så vill jag vara lycklig. Varje dag vill jag känna lycka på något sätt. Vare sig det är att ta en fika eller bara ringa den där kompisen du tycker så mycket om, göra någon i din omgivning glad för lycka sprider fakiskt lycka eller att bara få gå in på ICA och köpa något riktigt gott till dig själv. Småsaker i vardagen spelar verkligen så otroligt stor roll. 
 
På väggen i mitt rum hänger en tavla med bilder på allt de som gör mig lycklig. Det gör otroligt mycket att bara lyfta blicken och påminna sig om de som man har som gör en lycklig. I mitt collage finns det bilder på mat, hästar, min katt, träning, minnen och personer som betyder mycket för mig.
 
Vad gör ni för att känna er lyckliga?