kvällsmys

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Jag har haft en effektiv dag om man säger så. Jag har pluggat nästanhela dagen. Vid halv sju åkte jag till gymmet och körde ett överkroppspass och nu har jag landat i soffan och ska unna mig en lugn kväll. Har en skål med kvarg, turkisk yoghurt, honung, varma bär, valnötter och banan framför mig som ska bli underbart att få avnjuta. Hörs imorgon allihopa. Ha en fin kväll!
 
 

Godmorgon lördag

Godmorgon allihopa! Idag gick jag upp extra tidigt för att få många timmars plugg och även få vara ledig ikväll. Jag har precis kört klart ett härligt morgonyoga pass och sitter nu och äter en härlig frukost. Dagen idag ska spenderas mestadels till att plugga så mycket jag bara orkar, sen ska jag ta en paus och åka till gymmet för att sen plugga ännu lite till. Käns bra att göra allt för att vara förberedd inför ett stort prov. Hörs under dagen!
 
 

Fredagkväll

Fredagkvällar är alltid de bästa. Antingen har man något roligt planerat eller så är man bara helt fri att ta det lugnt. Det var så kul att hänga med lite härliga gamla vänner förut. Det fyller en lixom med energi. Jag kom precis hem från ett härligt pass på gymmet. Körde kondition och mage så det var kul. Kvällen ska jag nog spendera framför en film med en smoothie och lite frukt och ladda inför helgens intensiva plugg. Ha en superhärlig fredagkväll så hörs vi imorgon!