Tips när du köper julklappar

Hej på er! Jag sitter fortfarande hemma och är sjuk. Verkligen inte kul men jag valde att ta tag i lite julklappar och tänkte dela med mig till er om hur jag tänker när jag köper julklappar. Som tidigare nämt är jag faktiskt väldigt bra på det så här kommer lite bra tips.
 
1, En julklapp ska handla om omtanke och eftertanke. För mig spelar det egentligen ingen roll vad det är utan att man visar att man har tänkt till om den personen man ska ge julklappen till.
 
2, Köp aldrig en "sämre" version av vad personen har önskat sig. Säg att en person verkligen vill ha en väska som den sett ut men som är lite för dyr så du köper en sämre kopia av den i en budgetbutik. Det är helt fruktansvärt tråkigt. Antingen så köper man exakt den grejen som personen har önskat sig eller inget alls. Det är skillnad på "jag önskar mig en väska" och "jag önskar mig exakt DEN väskan".
 
3, Tänk efter, har personen nämt något innan eller tittat mycket på något speciellt. Som exempel när jag shoppade med min mamma och hon sa i all hast "åh, jag skulle vilja ha ett halspand med ditt och din brors namn på". Hon nämde aldrig det igen men fick det ett halvår senare på sin födelsedag. Hon blev otroligt glad.
 
4, Köp något personen vill ha men kanske inte skulle unna sig själv. Om jag tänker på mig själv så tycker jag det kan vara kul att måla naglarna men jag köper aldrig nagellack till mig själv för jag tycker det är onödiga pengar. En sån sak är perfekt att ge i julklapp. Någon kanske har tittat på ett par tofflor som ser jättemysiga ut men som den inte behöver. Perfekt julklapp!
 
5, Sen finns det ju faktiskt snabblösningar också som går ihop lite med den ovan. Köp saker som man gärna vill ha men kanske inte unnar sig eller vill lägga pengar på. Något som alltid går hem hos tjejer är Voluspaljus eller doftljus i övrigt, paketkit från bodyshop eller bara någon annan liten lyxig hygien/skönhetsprodukt. Till killar är det egentligen samma för hur ofta unnar sig killar lyxiga hygienprodukter. Där är Jack Black ett märke som jag använt många gånger. Småsaker som dessa går alltid hem.
Vad är era bästa tips?
 
 

Kommentarer
Postat av: Teens are future

Hej Malin!

Skulle det vara okej med dig ifall jag använde dessa tips i ett inlägg på TEENS are future? Hänvisar självklart till dig isåfall.

Svar: Absolut gör det! :)
fitnessbymalin.blogg.se

2015-12-09 @ 15:00:26
URL: http://teensarefuture.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback