Nyårsklänning

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Jag mådde sådär på jobbet idag. Höll på att svimma vilket inte alls var kul. Men mådde bättre sen. När jag kom hem satte jag mig och kollade lite på nyårsoutfit. Jag ska fira nyår i Key West med min pojkvän. Tror jag ska ha min Rebecca Stella for nelly klänning. Det är verkligen den ultimata nyårsklänningen. Känns som man får passa på liksom. Tänkte ha håret bakåtslickat som är så trendigt nu eller bara lösa fina lockar. Får se vad det blir. Vad tycker ni? Vad ska ni ha på er?Julklappsshopping

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår faktiskt nästan helt bra nu haha. Har varit sjuk i en evighet nu men jag tror att på måndag vågar jag gå till gymmet igen. Äntligen! Idag har jag varit ledig så jag och mamma åkte in till Göteborg för att köpa sista julklapparna. Nu är jag faktiskt helt klar med julklappar till alla. Så skönt. Fick även med mig en superfin marmorbricka som jag la på mitt soffbord. Så himla fin. Köpte den på Lagerhouse för 249 kr. Som hittat. Nu ska jag dricka te och skypa med min pojkvän innan jag går och lägger mig. Godnatt på er!
 

Myssockar

Åh, mamma kom hem och hade köpt jättemysiga kashmirsockar till mig. Jag har ju varit sjuk en längre tid så jag blev jätteglad för en liten spontanpresent i vardagen. Dom är så himla mysiga. Jättemjuka och går långt upp så det är perfekt nu på vintern. Mamma hade köpt dem på gameldags jultorg och jag har inte kunnat gå då jag har jobbat mycket. Vad gör ni i era liv? Berätta!