Frukt och smoothie

Hej allihopa! Hoppas ni mår jättebra idag, det gör jag. Idag är det ju en såndär härligt varm vårdag igen och jag ska spendera lite tid ute i solen. Jag blev så himla fruktsugen idag så när jag åker hem från skolan ska jag stanna på Ica och köpa med mig massa goda frukter. Är lite kluven i om jag ska göra en härlig smoothie eller ett stort fruktfat (eller kanske båda ;) ). Gjorde mig ett härligt collage idag igen för att fålite insperation. Tror det får bli en hallonsmoothie med frysta hallon, banan och citron och ett fruktfat med kiwi, annanas och grapefrukt. Det blir perfekt! Hörs sen!
 
 

Sommar

Hej allihopa! Hoppas ni alla mår jättebra. Jag är helt slut idag efter en helg med intensivt plugg. Idag hade vi redovisning av våra gymnasiearbeten som jag var så otroligt onödigt nervös för som resulterade i en sjuk trötthet och huvudvärk. Måste verkligen lära mig att inte tro allt är på liv och död... 
 
Men efter att ha legat och vilat en stund bestämde jag mig för att få bli lite inspirerad och sugen på livet så jag satte mig ner för att göra ett sommarcollage. Tänk att om två månader så är det faktiskt sommar. Det är lixom det alla går och väntar på hela året. Tänk när vi får äta svenk färspotatis, grilla varje dag och äta jordgubbar till efterrätt. Vi har bara enkla och sköna kläder på oss varje dag, dörrarna i huset står öppna och allt känns bara fantastiskt. Tänk när man får gå ut och äta middag igen på en uteservering ppå kvällen och det fortfarande är ljust och mycket rörelse. Att bara få sälänga på sig en klännng, strunta i sminket och ändå känna sig fantastisk. 
 
Det jag längtar mest efter är havet. Att få åka ut i den Bohuslänska skärgården och bara ligga på klipporna och äta ännu mer grillat och färskpotatis med jordgubbar till efterrätt. Eller sitta i en röd sjöbod i fjällbaka och äta skaldjur med sina bästa vänner hela natten. 
 
Ja ni hör ju, jag längtar! Denna sommaren ska jag verkligen se till att få gjort allt jag vill göra. Verkligen ta tillvara på sommarens alla härligheter så man har fyllt sitt liv med ännu fler fina minnen.
 
Vad brukar ni göra på sommaren? Berätta!
 

Jetlag

Hej allihopa! Hoppas ni mår toppenbra. Jag har det lite tufft med min jetlag just nu så försöker bara komma in i rätt dygnsrytm och hålla ögonen öppna på dagarna så jag kan plugga. Jag tar det väldigt lugnt med träningen nu innan jag är rätt i min sömn. Jag har valt att stretcha nästan varje dag och gå promenader för att hålla igång kroppen på dagen så man kan sova på natten. Har ni något bra tips mot jetlag?